SENTER: GjøvikHAMAR

Kicks Gjøvik søker engasjert selger

Har du interesse for skjønnhet og kosmetikk, elsker å selge og få andre til å føle seg vel?

KICKS søker nå en sprudlende og arbeidsom selger til vår butikk på Kicks Gjøvik som kan jobbe hos oss på tilkalling etter behov

 

KICKS er Nordens ledende kosmetikk-kjede, og som selger i KICKS vil du få muligheten til å jobbe med et stort sortiment av fantastiske produkter. Din oppgave vil, i tillegg til andre arbeidsoppgaver i butikken som varemottak, varepåfylling ol, være legging av make-up samt å veilede og inspirere kunden til å ta de fremste valgene innen skjønnhet og sørge for å gi dem en lystfull handleopplevelse. KICKS sine kunder skal rett og slett få Top Class Service!

 

KICKS har som mål at butikkene skal være den ultimate skjønnhetsdestinasjon, og vi søker en selger som ønsker å jobbe mot den målsetningen og som simpelthen elsker å jobbe i butikk!

 

Vi leter etter deg som har fylt 18 år og er godt over gjennomsnittet interessert i salg og skjønnhetsprodukter, som yter god service og alltid har kunden i fokus. Du trives med å jobbe mot personlige salgsmål og har viljen til «å gå den ekstra milen». Er du utdannet hudpleier eller make up artist og/ eller har erfaring fra salg ser vi det som en fordel. Du må ha gode ferdigheter innen legging av make-up.

 

Vi tilbyr deg muligheten til å jobbe i et selskap med høyt tempo og mange aktiviteter i butikk. For oss er det viktig at våre ansatte har glimt i øyet, har det gøy på jobben og bidrar til et godt arbeidsmiljø. Vi er opptatt av å finne den rette personen som ønsker å jobbe hos oss og som har de samme holdningene og verdiene som KICKS står for; Profesjonell, Personlig, Engasjement, Lystfull og Ledende.

 

Stillingen vi tilbyr: Tilkallingshjelp, etter behov, dag/kveld/helg

 

Tiltredelse: Snarest

Søknadsfrist 15. mars

 

Høres dette ut som noe for deg?

Send oss en personlig søknad og din CV i dag!

Søk på stillingen her!