SENTER: GjøvikHAMAR

Våg å være UNIK

Under høstens motekampanje kan dere bli bedre kjent med tre lokale personligheter som alle er unike på hver sin måte.

Årets UNIK-kampanje er i gang og vi gleder oss til å by på intervjuer, moteshow, bli-med-hjem-reportasje, interiør og ikke minst - bli bedre kjent med våre ansatte på senteret. Alt dette vil du få med deg på våre kanaler på Facebook, Instagram og på denne siden. 

 

Målet med kampanjen er at du som leser, skal få lyst til å SKAPE, VÅGE OG UTFORDRE deg selv i hverdagen. Kanskje er dette høsten du skal kjøpe den den brune, store hatten du har hatt så lyst til å gå med?

 

Høstens motekampanje bygges rundt det positive og vakre ordet UNIK

Unik kan bety både enestående og sjelden, og at det kun finnes ett eksemplar av det som beskrives som unikt. 

 

I september vil dere få sjansen til å bli bedre kjent med forskjellige personligheter fra Innlandet. De har alle ulike fortellinger, men felles for dem alle er det unike i hver historie. 

 

Vi har gleden av å la dere bli bedre kjent med:

Lahlum_t1

Hans Olav Lahlum

HANS OLAV LAHLUM:

Et A4-liv passer ikke for alle. Hans Olav Lahlum bestemte seg tidlig for å gå sin egen vei. Han tok fag som privatist og endte opp med sju års universitetsutdannelse. I høst gir han ut tre bøker som et resultat av mer fritid under koronapandemien. Lahlum har en unik historie hvor han forteller om fordommer, et liv utenom det vanlige og om sine 30-timersdager. 

 

Maren_t1

Maren Lundby

MAREN LUNDBY:

25 år gamle Maren fra Bøverbru er Norges beste hopper på kvinnesiden og har som mål om å vinne VM i Oberstdorf i februar 2021. Hun forteller om sin hverdag som toppidrettsutøver i en mannsdominert idrettsgren, om kroppspress og historien om hvorfor nettopp hun nådde toppen. 

Bobby_t4

Christian Vold

CHRISTIAN VOLD:

Det skal mye til å finne en Hamar-mann med et større engasjement- og ønske for et levende sentrum. 54-åringen åpner denne høstens Matkvartalet og den italienske restuaranten Il Teatro. Bobby forteller åpent om sin egen hverdag som eiendomsforvalter og gründer, livet som bestefar, om å tørre å ta sjanser og om janteloven. 

 

 

Vi gleder oss til å dele de fine historiene med dere gjennom høstens UNIK-kampanje!