SENTER: GjøvikHAMAR

UNIK

Under høstens kampanje kan dere bli litt bedre kjent med tre personligheter som alle er unike på hver sin måte.

Foto: Lars Martin Bøe

 

Høstens kampanje bygges rundt det positive og vakre ordet unik. Unik kan bety både enestående og sjelden, og at det kun finnes ett eksemplar av det som beskrives som unikt. 

 

I september vil dere få sjansen til å bli litt bedre kjent med ulike personligheter som har bosatt seg i Gjøvikregionen og som setter farge på byen vår. De har alle ulike fortellinger, men felles for de alle er at de tør å være seg selv og å stå frem i mengden, og at de er unike i hver historie.

 

Ella Fiskum

Ella er UNIK og kunstnerisk, hun er daglig leder for R.E.D. as. på Eina, og har 25 års bakgrunn som dansekunstner i inn og utland. Hun kjøpte småbruk på Toten og har etablert et internasjonalt residens-sted for kunstnere, i en låve på Toten. 

 

Amara Grace Jakobsen

Amara har kommet til Gjøvik fra Nigeria – hun har startet sin egen blogg og har nå en Instagramkonto med 14.000 følgere. Hun er veldig opptatt av fashion og har en UNIK stil.

 

Per-Erik Beck Bjørnback

Per-Erik er en UNIK og kreativ sjel som alltid har jobbet målbevisst for å drive med foto og design. Han kom som en designfjong fra Oslo, og opplevde å bli tatt i mot med kjærlighet i byen han har slått rot i, til tross for at han etter eget sigende er en raring.

 

Vi har spurt disse fargerike og UNIKE personlighetene om viktige valg i livet, hvordan de krydrer hverdagen, og hva de tenker om det å skille seg ut.