SENTER: GjøvikHAMAR

Tips til pleie av vinterhud fra Karianne på Kicks

Huden trenger ekstra pleie på vinteren. Den er ofte tørr, gusten og livløs. Det er såpass stor forskjell på ute- og innetemperatur, dette er noe av årsaken til at huden som regel er mer problematisk på vinterstid. Vi har derfor spurt Karianne på Kicks om å velge ut sine favorittprodukter for den kalde sesongen. Kanskje du finner noen nye favoritter her?

Dette forteller Karianne om sine vinterfavoritter.

 

Biotherm Liquid Glow Skin Best

Dette er en tørrolje med masse fuktighet som gir veldig fin glød i huden. Den brukes som et serum, det vil si at du legger den under ansiktskremen. Bruk både morgen og kveld. Oljen kan brukes på flere måter – den kan blandes i ansiktskremen, du kan også blande den i makeupen din for å få mer glød og fukt i den. Den kan også legges utenpå makeupen, da vil den gi ekstra mye glød i huden. Gni litt av oljen i hendene og klapp den lett over makeup-en.

Du kan selvfølgelig også bruke oljen alene, uten å blande den i noe. Et utrolig fint multi produkt, forteller Karianne.

Biotherm Liquid Glow Skin Best ansiksolje.

Clinique Moisture Surge Intense

En oljefri ansiktskrem som kan brukes morgen og kveld, for alle aldre. Da den ikke inneholder oljer vil den ikke tette huden. Kremen gir veldig mye fuktighet. Konsistensen er lett og den trekker raskt inn i huden. Den er uparfymert og 100% alkoholfri.

Clinique Moisture Surge Intense ansiktskrem.

Clarins Moisture-Rich Body Lotion og Kicks Ready, set Glow! Sweet orange body oil

Til tørr vinterhud på kroppen anbefaler Karianne denne bodylotionen fra Clarins som gir masse fukt. Kremen er plantebasert og inneholder kun naturlige ingredienser. Karianne mener at det innimellom er veldig fint å blande denne bodylotionen med litt kroppsolje, for å få litt ekstra næring til tørre legger. Bruker du denne kroppsoljen alene, vil den gi ekstra mye glød til huden. Denne oljen er også fin å bruke på sommeren, for å gi ekstra glød og glans til solbrun hud. Oljen trekker lett inn i huden. Disse to produktene er helt supre alene og hver for seg, sier Karianne.

Clarins Moisture-Rich Body Lotion og Kicks Ready, set Glow! Sweet orange body oil.

YSL Touche Éclat Le Teint foundation

En utrolig god makeup-krem til ansikt med gull-pigmenter. Denne foundation fungerer både som en lett primer-base og gir en lett-medium dekkevne og veldig fin glød. Den legger seg veldig pent på huden, og tetter ikke porer da den er oljefri. Foundationen har nøytrale fargepigmenter, noe som ofte passer fint til nordisk hud.

YSL Touche Éclat Le Teint foundation.

Kicks Glow Kit

Kariannes highlighter-favoritt er Glow Kit fra Kicks. I denne paletten har du fire forskjellige nyanser, som man kan bruke ut i fra hvilken hudtone man har. Fargen «Carefree» er den Karianne bruker mest. Paletten kan brukes av alle hudtoner, du vil garantert finne en farge som passer deg. Denne highlighteren gir glød og ikke glitter, derfor passer den til hud i alle aldre – også en godt voksen hud.

Kicks Glow Kit.

 

 

 

Ingen av disse produktene inneholder parabener.