SENTER: GjøvikHAMAR

Solkrem til ansiktet

Hud er generelt veldig individuelt, men de aller fleste, og spesielt de med sensitiv hud, trenger en litt annen type krem i ansiktet enn på resten av kroppen. Mange unngår å bruke solkrem i ansiktet fordi huden blir hvit, fet, man får kviser og det er umulig å legge sminke over eller under. Men i ansiktet bør man faktisk alltid ha solfaktor – så vi har plukket ut noen gode kandidater fra Kicks og Vita for å gjøre valget enklere for deg.

Karianne på Kicks og Hilde på Vita viser nyheter innen solkrem til ansikt. 

Clarins Solfaktor fra Kicks.

NYHET hos Kicks!

Clarins Invisible Sun Care Gel-To-Oil for Face SPF30

En krem med silkeaktig gel-tekstur som er perfekt å påføre jevnt både på våt og tørr hud. Tilfører fuktighet og beskytter huden mot solens skadelige virkning og mot frie radikaler. Passer til alle hudtyper, selv til meget sensitiv hud. Eksotisk duft med solfylte noter.

 

NYHET hos Kicks!

Clarins Dry Touch Sun Care Face Cream SPF50+ og Clarins Dry Touch Sun Care Face Cream SPF30

En myk og smeltende solkrem til ansiktet som både tilfører fuktighet og beskytter huden mot solens skadelige virkning og mot frie radikaler. En antioksidant solkrem med svært høy solfaktor som er tilpasset alle hudtyper, selv meget sensitiv hud, under alle omstendigheter. Gir en tørr følelse og en matt finish. Eksotisk duft med solfylte noter.

Biotherm solfaktor fra Kicks.

Kicks

Biotherm Eau Solaire Hydrante Face Mist SPF 50

Eau Solaire Hydrante Face Mist kalles den nye«ta-med-hudpleien», som du enkelt kan ha med i vesken og som er rask å påføre. Den nye mistformelen er vannbestandig, kjølende, ikke fet og har en transparent vannaktig konsistens. Denne er genial når man trenger å påføre mer solfaktor oppå makeupen.

 

Kicks

Biotherm Waterlover Sun Milk SPF 30 Sun Cream

Waterlover Sun Milk SPF 30 er beskyttelse til ansikt og kropp. Ingredienser og emballasje er spesielt utvalgt med respekt for havmiljøet. Solkremen er fuktgivende, beriket med Life Plankton™ og kan brukes av hele familien uansett hudtype.

 

Kicks

Biotherm Lait Solaire SPF 30 Sun Cream

Lait Solaire er en solkrem med SPF 30. Kan brukes til både kropp og ansikt. Solkremen kan brukes av hele familien uansett hudtype. Beskytter effektivt mot solen (UVA & UVB), og fukter huden samtidig. Dens konsistens trenger raskt inn i huden uten å etterlate hvite merker.

Korres, Camilla Pihl og Harmoni solfaktor fra Vita.

NYHET hos Vita!

Sun Camilla Pihl Face Protection SPF 30

Kremen er astma og allergivennlig, samt svanemerket. Derfor er denne ansiktskremen spesielt utviklet for sensitiv hud og er oljefri, som gjør at porene ikke tetter seg. I tillegg er det tilsatt nærende og pleiende ingredienser. Kremen beskytter mot både UVA/UVB-stråler og bidrar til å forebygge tidlig aldring. Kremen har en lett, oljefri formulering med fuktighetsgivende egenskaper, som gjenoppbygger det naturlige oljetapet ved eksponering for sol, vind og vann.

 

Vita

Harmoni solkremm til ansikt SPF 30

Kremen har høy solbskyttelse mot UVA- og UVB-stråler. Den er vannfast og fri for parabener og parfyme. Lett og behagelig konsistens. Kremen regulerer hudens fuktbalanse og pleier huden. Passer til alle hudtyper, også til de med sensitiv hud.

 

Vita

Korres Yoghurt Sunscreen Face Cream SPF 30 Sensitive Skin

Den beskytter mot UVA- og UVB-stråler og har beroligende egenskaper. Nøkkeingrediensen i kremen er organisk spiselig yoghurt, en naturlig kilde av laktose, proteiner, mineraler og vitaminer. Disse ingrediensene bidrar til å øke vanninnholdet av overhudens øverste lag og frisker opp huden.

 

Vita

Korres Red Grape Antispot Face Cream SPF 50
Solkrem for ansikt med solfaktor 50, virker som anti-aldring og hindrer pigmentflekker. Det er en solkrem for komplett daglig pleie for ansiktet. Den innovative kremen er basert på stamceller fra blå druer, som er en rik kilde til potente antioksidanter og anthocyaniner. Ekstrakt av gurkemeie bidrar til å regulere melaninsyntesen og har vist seg å både forebygge og behandle pigmentflekker. En aktiv forbindelse med utdrag fra matkarse stimulerer kollagensyntesen, fukter og glatter ut rynker, samtidig som den gir glød til huden.