SENTER: GjøvikHAMAR

Rituals Skin Analyzer

Visste du at du kan få gratis hudanalyse hos Rituals?

Rituals sin Skin Analyzer er et verktøy som hjelper til å finne riktige produkter for kunden. Denne analysen, sammen med hva kunden opplever selv om sin egen hud, vil hjelpe til med å skreddersy en hudpleierutine for kundene.

Skin Analyzeren måler fuktighet, stramhet, glatthet, sensitivitet og renhet i huden. Ut i fra disse ulike målingene finner vi da produkter som passer hver enkelt sitt behov.

 

Huden din er kroppens største organ, den er aktiv døgnet rundt og den fornyes hver 28. til 30. dag. Huden beskytter de indre organene og regulerer kroppstemperaturen, den advarer deg også om ting som skjer på innsiden av kroppen din.

 

Mange av tegnene på aldrende hud kommer som følge av miljøfaktorer som UV-stråler og forurensing, gener spiller også selvfølgelig inn. Men gode hudpleierutiner vil ha stor innvirkning på hudens utseende og helse.

Husk at hudtype og hudtilstand er to forskjellige ting. Hudtilstander forandrer seg hele tiden ut i fra vær og vind (ulike sesonger), temperatursvingninger, livsstilsendringer, stress, hva man spiser og så videre.

Senterleder Vibeke Askevold tester Rituals Skin Analyzer.

Silje Klevenberg hos Rituals har testet Skin Analyzeren på senterleder Vibeke Askevold. Silje forteller at med dette verktøyet måler man hudens tilstand, det er også viktig å høre hvordan kunden selv opplever sin egen hud.

Et bilde tas av huden som sammenlikner kundens hudtilstand med to millioner ulike hudtilstander, og finner en match. Ut ifra denne målingen får man anbefalinger om hvilke produkter som passer hudens behov.

Skin Analyzer.

The Ritual of Namasté er hudpleielinjen til Rituals og den finnes i fem ulike serier; Purify, Hydrate, Glow, Ageless og Sensitive. Så her finnes det produkter som dekker alle behov.

 

Hudpleieproduktene er laget med naturlige ingredienser. Uten parabener, mineraloljer, GMO ingredienser, ethoxylates, PEG, phthalates, petrolates, silikoner, sulfater, phenoxyethanol, mikro plast, syntetiske fargestoffer og parfyme. Produktene er veganvennlige og ikke testet på dyr.

Rituals har også fokus på bærekraftighet med sine refillsystemer for dag- og nattkrem.

 

Hovedingrediensene i Rituals sine produkter er hellig lotus, safranblomst, moringa og gotu kola.

 

Hellig lotus er et symbol på renhet, skjønnhet og visdom, er lindrende og pleiende.

 

Safranblomsten er kjent som Østens røde gull, inneholder antioksidanter og egenskaper som motvirker rynker.

 

Moringa er kjent for sine fuktgivende egenskaper.

 

Gotu Kola er kjent for sine foyngende egenskaper som forebygger aldringstegn.