SENTER: GjøvikHAMAR

Pure & Original

Pure & Original er et Nederlandsk varemerke, etablert i mer enn 10 land. Den Norske historien startet på CC Gjøvik, hos Hvit Tråd. I forbindelse med åpningen av den nye Hvit Tråd butikken på CC Gjøvik fant eierne av butikken, Kristin Engeli og Christina Holen, en maling ingen hadde sett før, som hadde et helt fantastisk utseende. For å gjøre en lang historie kort, fikk Idar Stensvold (som er mannen til Kristin på Hvit Tråd) agenturet på malingen. I dag 7 år etter selges det Pure & Original i mer enn 150 butikker i hele Norge. Det Norske markedet er et veldig stort marked for Pure & Original Paint og vokser fortsatt kraftig hvert år.

 

Hvit Tråd er #1 forhandler i Norge av Pure & Original Paint, og selger fortsatt produktene i sine butikker både på Gjøvik og Hamar.

 

Pure & Original er kjent for å ha de mest eksklusive, og miljøvennlige produktene i markedet. Vi bruker kun mineralske pigmenter i produktene våre, noe som gjør fargene helt spesielle. Malingen skaper en utrolig god og naturlig atmosfære i rommet noe som blir stadig mer og mer populært blant kresne Nordmenn.

 

Trender

Vi velger mye mer farger enn før. Vi skal ha personlige hjem, og vil gjerne skille oss ut mer enn før. En farge på veggen er den enkleste og billigste oppussingen du kan gjøre, og ikke vær redd for å bruke farger.

Vi ser mye mer bruk av farger innenfor det grønne, gule og rød segmentet og noe som bare ser ut til å forsterke seg.

 

Vi er også mye mer vågale på å male både tak og vegger i samme farge, eller innenfor samme palett.

 

Enkelt forklart. Farger til folket, endelig!

På disse bildene kan du se hva fantastiske farger kan gjøre med et rom. Bildene er fra leiligheten til Else Kåss Furuseth. Foto: Yvonne Wilhelmsen. Styling: Tone Kroken