SENTER: GjøvikHAMAR

Populære skjønnhetsprodukter

Invester i gode skjønnhetsprodukter som kan vare livet ut. Om du er ute etter den perfekte gaven eller om du bare vil unne deg selv noe, anbefaler vi disse herlige skjønnhetsproduktene fra Rå Organic Skincare. Disse produktene flyr nærmest ut av hyllene, så her må du være rask for å sikre deg.

KRYSTALLRULLER

 

Krystallrullene gir en herlig massasje som setter i gang blodsirkulasjonen og gir dermed din hud en fin glød. Samtidig med at huden tilføres ekstra kollagen og elastin, noe som gir den ultimate anti-ageing boost. Med denne massasjen går du aktivt inn og løser opp spenninger du har i ansiktsmusklene. Bruk rullen sammen med et anti-age serum eller olje for otimal effekt.

Krystallrullene er håndlaget, derfor er ingen av rullene helt like som gjør hver enkelt er helt unik. Rullene finnes i mange ulike varianter, her velger du ut i fra hvilken hudtype du her.

Rosekvarts krystallrulle fra Holistic House og Kime perfect glow serum.

Sodalit krystallrulle fra Holistic House.

GUA SHA

 

Gua Sha-skjønnhetsrituale er eldgammelt og stammer fra Kina. Det er et effektivt massasjeredskap som brukes for økt blodsirkulasjon og for å fjerne avfallsstoffer. Det er også kalt cellulitt-knuseren. For best effekt anbefales det å massere området med cellulitter i fem minutter, før du bruker en tørrbørste for å sette fart på dreneringen av avfallsstoffer.

Kime perfect glow serum, rosekvarts og ametyst Gua Sha.

Sikre deg de sorte, limited edition for Rå Organic Skincare, obsidian Gua Sha.

TØRRBØRSTER

 

Bruk av tørrbørste til kropp og ansikt øker blodsirkulasjonen og setter i gang avgiftningsprosesser i huden. Huden får en fin glød og blir silkemyk. Tørrbørst gjerne før du skal ta en dusj eller et bad, så får du av alt av smuss og død hud. Smør deg så godt inn med en god fuktighetskrem.

Tørrbørste for kropp og ansikt fra Holistic House. Kime ultra rich body cream og Sevje pure white kaolin mask.

KRYSTALLFLASKER

 

Disse vakre flaskene er laget av 100 % glass uten bly eller andre kjemiske stoffer, med ulike velbalanserte samlinger av krystaller. Kombinasjonene av krystaller har i mange hundre år blitt brukt for å gi vannet nytt liv og vitalitet. Resultatet er mineralrikt vann som kan sammenlignes med kildevann. Flaskene finnes i mange varianter med ulik sammensetning av krystaller.

Flasken kan lett demonteres ved å skru av topp og bunn og vaskes i maskin, enkelt og hygienisk. Fyll den med vann, herlig frisk frukt og nyt!

Wellness krystallflaske fra Holistic House med ametyst, rosenkvarts og kvarts.

HÅRBØRSTE

 

Har du først prøvd denne hårbørsten går du aldri tilbake til den gamle. Børsten er laget av hår fra villsvin, på grunn av sin likhet til menneskehår. Den masserer hodebunnen samtidig som den hjelper med å fordele de naturlige oljene i håret. På den måten fordeler du oljene og håret får en naturlig pleie. Håret blir sunnere og mer skinnende desto mer du børster. Hvis du tar godt vare den er børsten den siste du trenger å kjøpe.

Hårbørste fra Holistic House.