SENTER: GjøvikHAMAR

Nytt parkeringssystem på CC

 
Parkeringen på CC Gjøvik vil driftes med AUTOPAY. Det vil si at bilskilt registreres ved inn og utkjøring. Du trenger ikke trekke billett.

Dette er et parkeringssystem med automatisk skiltgjenkjenning, bilskiltet registreres med kamera ved inn- og utkjøring. Det er 3 timers gratis parkering. Utover gratistiden blir det kr. 30 per påbegynt time.

 

 

Hvordan fungerer parkeringssystemet?

Står du parkert under tre timer trenger du ikke å foreta deg noe,  bare kjør rett ut igjen. Står du parkert i over tre timer, har du ulike alternativer til betaling.

Alternativ 1 er å betale i automaten som er plassert ved informasjonen og de fleste utganger på senteret. Er du fast kunde på senteret, velg «husk meg» for å bli avtalekunde i autopay. Det vil si at du KUN trenger å gjøre dette en gang, neste gang du parkerer over tre timer på senteret vil betalingen gå automatisk. Velger du å opprette profil i autopay gjelder dette for parkeringssystemet Onepark i hele landet.

Alternativ 2 er å betale på onepark.no innen 48 timer (etter du har forlatt parkeringsplassen).

Alternativ 3 er å kjøre ut igjen uten å foreta seg noe, da vil det komme faktura i posten. Men HUSK at det vil komme på et fakturagebyr på kr. 60,-

 

Parkeringssystemet gjelder for alle besøkende på senteret.