SENTER: GjøvikHAMAR

Nye naturlige boosters

Løft hudpleien din ved å tilpasse rutinen din med en av de nye, potente, naturlige boostere fra Rituals.
Rituals_boosters_web

The Ritual of Namaste Vitamin C* Natural Booster

Tilfører glød i huden. Vitaminderivatet* i denne 98 % naturlige boosteren bidrar til å gi huden nytt liv samtidig som den forbedrer hudtonen og reduserer synligheten av fine linjer. Gi den daglige hudpleierutinen din et antioksidantboost og nyt egenskapene til c-vitamin i denne lette og silkemyke vannbaserte formelen.

 

C-vitamin som et derivat gir nytt liv til huden, med jevnere farge og mindre synlige fine linjer. C-vitamin er en antioksidant med anti-aldrende egenskaper og gir en frisk glød til huden

 

 

The Ritual of Namaste Hyaluronic Acid Natual Booster
Gi den delikate huden i ansiktet og halsen et øyeblikkelig fuktighetsboost for en mykere hud som føles fastere. The Ritual of Namaste Hyaluronic Acid Natural Booster er en lett og konsentrert booster som bidrar til å gjenopprette den naturlige fuktighetsbalansen i huden og minimere synligheten av fine linjer. Siden den er 99 % naturlig og egnet for alle hudtyper, kan denne vannbaserte skjønnhetsbehandlingen inkluderes i enhver hudpleierutine.

 

Hyaluronsyre har utmerkede og langvarige fuktighetsgivende egenskaper som bidrar til å beskytte og gjenopprette den naturlige fuktighetsbalansen i huden.

 

 

The Ritual of Namaste Niacinamide Natural Booster

Balanser den vakre hudtonen din med The Ritual of Namaste Niacinamide Natural Booster. Bruk denne fjærlette og hurtigabsorberende boosteren på ren og tørr hud for å jevne hudens tone og tekstur. Denne 95 % naturlige boosteren er det ideelle tillegget til enhver hudpleierutine, for enhver hudtype, for enhver skjønnhet. Niacinamide er et vannløselig vitamin, også kjent som vitamin B3, som bidrar til å redusere synligheten av mørke flekker og bidrar til å minimere urenheter og store porer. Passer perfekt i enhver hudpleierutine og for enhver hudtype, takket være den lette og potente formelen.

 

Niacinamide er mest kjent for sin klargjørende effekt, med jevnere farge og glattere hud.

 

 

The Ritual of Namaste Bakuchiol Natural Booster

Fremhev din naturlige skjønnhet med et konsentrert serum bestående av 99 % naturlige ingredienser som bidrar til å forbedre og jevne hudtonen. Bakuchiol er rik på antioksidanter og kjent for sine betennelsesdempende egenskaper. Den lette oljebaserte formelen absorberes raskt i huden. Bakuchiol er anerkjent som en svært effektiv og naturlig erstatning for retinol i produkter mot aldringstegn, da det bidrar til å opprettholde hudens elastisitet og stimulere cellefornyelsen. Dette produktet passer for alle hudtyper.

 

Bakuchiol er en ingrediens som utvinnes av frøene til en indisk plante. Bakuchiol er anerkjent som en antioksidant med betennelsesdempende effekt. Det er svært effektiv og naturlig erstatning for retinol i produkter mot aldringstegn for å holde huden elastisk og stimulere cellefornyelsen.

 

 

The Ritual of Namaste Peptide Natural Booster

The Ritual of Namaste Peptides Natural Booster er den viktigste ingrediensen i din naturlige hudpleierutine. Denne kraftige boosteren bidrar til å beskytte huden mot oksidative miljøstressere med naturlige peptider. Disse peptidene hjelper huden med å bli mer spenstig, i tillegg til å forbedre fasthet og elastisitet. Denne 99 % naturlige hudpleieboosteren passer perfekt for enhver hudpleierutine og for enhver hudtype, takket være den lette og hurtigabsorberende formelen.

 

Peptider beskytter huden mot oksidativt stress fra omgivelsene, med naturlige peptider. Disse naturlige peptidene er styrkemidler for mer motstandsdyktig hud som også blir strammere og mer elastisk.

 

 

Bruksanvisning
Påfør fire til fem dråper i renset ansikt og hals én til to ganger om dagen. Følg opp med din favoritt hudpleierutine, som for eksempel The Ritual of Namaste serum og fuktighetskrem.