SENTER: GjøvikHAMAR

Nye BeautyCorner

I november i fjor åpnet BeautyCorner en lekker, stor salong i nye lokaler på CC Gjøvik. Jentene har kommet godt i gang i sin nye salong i 3.etg. vis a vis Kid og Clas Ohlson.  

I nye og større lokaler har jentene på BeautyCorner hatt mulighet til å utvide sitt tilbud, da de har fått mye større plass enn i sine gamle lokaler. Pågangen, spesielt på fotpleie, har vært stor etter nyåpningen. Både kundene og de ansatte setter stor pris på de nye freshe lokalene.

Nye BeautyCorner_w

NYHETER HOS BEAUTYCORNER 
I tillegg til fotpleie har de også en rekke andre nye behandlinger, hudpleie for blant annet akne og pigmentflekker, akupunktur, Green Peel, Carbon Peel, massasje både med og uten kopping og AromaTouch-massasje med oljer. 

 

Fotpleie 
Behandling med fotbad, fjerning av hard hud, klipping/filing og behandling av negler/neglebånd som avsluttes med massasje og en fuktighetsgivende krem. Du kan også velge denne behandlingen med gellakk i tillegg. 

 

Hudpleie for akne, Acnelan: 
Acnelan peeling – den mest effektive behandlingen av akne på det kosmetiske markedet i dag. Behandler akneplaget hud og -arr, behandler seborroisk demertit, dyptgående rensing av huden, harmoniserer fettbalansen i huden, utjevner hudens tone og utseende, samt forminsker synlighet etter aknearr. 

 

Hudpleie for pigmentering, Cosmelan: 
Cosmelan er behandling av alle typer pigmentering; melasma, solskader, pigmentering etter akne og medisin og også fregner.  

 

Akupunktur: 
Akupunktur er en meget gammel behandlingsmetode som oppstod i Kina for ca. 5000 år siden. Den er derfor en av de eldste behandlingsmetoder som er i bruk den dag i dag. Akupunktur behandler et menneske som helhet, heller enn isolerte symptomer. 

 

Green Peel: 
En trygg medisinsk utarbiedet peeling med synlig resultat på minimun av tid. Green Peel stimulerer alle hudens funksjoner fra innerst til ytterst. Fremskynder hudfornyelse og du oppnår økt styrke, sunnhet og spenst i huden. Behandlingen stimulerer huden uten å endre PH-verdien eller å strippe hudbarrieren. Green Peel finnes i ulike styrker. 

 

Carbon Peel: 
Dette er en peel uten laser – ingen nedetid og du vil se resultater innen en time. Carbon Peel hjelper for liner, hudoppstramming, minsker porer, jevnere hudtone, glød og gir en renere og sunnere hud. 

 

Massasje med og uten kopping: 
Massasjebehandling med eller uten kopping. Kopping er en form for dyptgående massasje. Denne behandlingen bidrar til kraftig blodgjennomstrømming i underhud, muskler og bindevev, som er en effektiv måte å skille ut avfallsstoffer fra bindevevet. Man kan derfor se på kopping som en veldig god form for detox. 

 

AromaTouch-massasje med oljer: 
En rolig massasjeform som går inn og motvirker negative ladninger i kropp og sinn. Den løfter humøret og beroliger. Virkningen av AromaTouch er både fysisk, emosjonell, mental og spirituell. Tilstander som ofte behandles er stress, svakheter i immunforsvaret, inflamasjon/betennelse i kroppen, smerter, slitenhet og anspenthet. 

 

 

Bestill time her.

Tlf.: 92 62 23 30