SENTER: GjøvikHAMAR

Norske juletrær på CC Gjøvik

Salget av juletrær er i gang på CC Gjøvik, med Erik Lønnum fra Lønnum Gård i spissen.  
Juletresalg_CC4

Juletrærne er selvfølgelig kortreiste og norske. Her kan du kjøpe vanlig edelgran, gran, furu, fjelledelgran og frasergran og det er desidert største utvalget i Gjøvik. 

 

I tillegg finner du en helt spesiell type fjelledelgran som er merket som «fjordtree», dette er en eksklusiv fjelledelgran av ypperste kvalitet med helt egne sorteringskriterier. Denne er sjelden og det er kun 40 stykker av dem i salg her på CC. Så skal du sikre deg et «fjordtree», må du være rask. 

Juletresalg_CC

Vi kommer til å ha MASSE trær, mange valgmuligheter og i ulike prisklasser, forteller Erik. Det blir også salg av julenek og vi skal fyre i bålpanna og lage maksimal julestemning rundt juletrehandelen. Grunnen til at vi ikke starter salget før nå, er at vi ønsker at kundene skal få et ferskest mulig juletre, sier han. 

Juletresalg_CC2

Nytt av året, og helt nytt i Norge, er at trærne pakkes inn i bioplast. Du kan også kjøpe med deg et juletrekk hvis du skal frakte juletreet inni bilen – dette er også laget av bioplast. Og med kortreiste trær som pakkes inn i bioplast, gjør du årets juletrehandel mer miljøvennlig. 

 

Riktig god juletrehandel. 

Juletresalg_CC3