SENTER: GjøvikHAMAR

Mer enn en vanlig kaffebar

Vi er utrolig glade for å ha Krutt tilbake hos oss, fortsatt med Daniel Vilnes Hilsen i spissen. Sammen med LIPPE har han gjenåpnet den intime kaffebaren til alles glede.

Krutt er en utrolig viktig del av senteret og Daniel selv har fått tilbakemeldinger på at mange av hans kunder velger CC Gjøvik på grunn av at de kan besøke kaffebaren. Og selv om Daniel startet opp igjen i en vanskelig periode, så føltes det helt riktig.

Krutt_web

Vi er overlykkelige for å ha Daniel og Krutt tilbake på CC.

Daniel har nå alliert seg med Lippe. Lippe har vært en viktig aktør i norsk kaffe siden 1998 og har siden 2008 brent, pakket og distribuert sin egen kaffe. Pia og Alexander Von Der Lippe er blant den norske kaffebransjens mest erfarne fagfolk. Daniel mener alliansen med kaffebrenneriet er veldig positivt, her kan de få kunnskap og nye impulser. Selv om Daniel har 10 år bransjen, er han særdeles åpen for nye og spennende innspill, og tenker stadig på nye muligheter og utvikling for kaffebaren.

Krutt_web3

Daniel har nå alliert seg med Lippe – en viktig aktør i norsk kaffe siden 1998 og har siden 2008 brent, pakket og distribuert sin egen kaffe. På bildet til høyre ser du Pia og Alexander Von der Lippe i kaffebrenneriet.

Julen hos Krutt
Krutt og jul henger veldig sammen for Daniel – julemusikk på anlegget, servere kaffedrikker og folk er i godt humør. Folk som ikke er i godt humør blir det når de får vært her, sier Daniel. Her får de stresset ned litt ved å sitte å kose seg i dempede lokaler med verdens beste kaffe.

 

Det er mange som handler julegave, gjerne de siste gavene som skal på plass, hos Krutt. De har tilpassede gaveposer med en kombinasjon av kaffeposer eller teposer og konfekt.

Krutt_web2

Julekaffen er veldig populær hos Krutt.