SENTER: GjøvikHAMAR

Magisk førjulstid

 Noe av det beste med julen er førjulstiden. Det synes i alle fall jeg. Alle forventningene om hygge, god mat og koselig samvær sammen med familie og gode venner. Late morgener med kaffe på sengen, kanskje noen gamle filmer eller gode serier på TV. Eller tidlige morgener, der du kan kose deg med en god bok før dagen lysner og resten av huset våkner.
Vibeke_t

I år er det ikke sikkert vi får muligheten til å møte alle de vi ønsker. Da er det viktig å gjøre både førjulstid og julehøytid til noe som gir oss en god og positiv opplevelse. Ikke bare for oss selv – kanskje naboen blir alene i år, og trenger både hjelp til å pynte julehuset, gjøre juleinnkjøp og få selskap?

I år synes jeg derfor det er spesielt viktig å skape hyggelig førjulsstemning. Vi på CC Gjøvik har pyntet julehuset ekstra tidlig i år, og alle vi ansatte blir i godt humør av å komme på jobb og kjenne på den gode førjulsstemningen både her på CC Gjøvik, og i resten av byen. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen inn og oppleve stemningen sammen med oss.

 

Vi slår oss på brystet og tør påstå at vi har det største utvalget av både gaver og julepynt, og vi synes også at vi har den koseligste og varmeste julestemningen. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til CC Gjøvik for å skape julemagi sammen med oss.

 

Ønsker deg en trygg, hyggelig og god førjulstid, og en riktig GOD JUL!

Vibeke Askevold, Senterleder CC Gjøvik

 

God jul fra CC Gjøvik_w6

Vi er utrolig glade for å ha Krutt tilbake hos oss, fortsatt med Daniel Vilnes Hilsen i spissen. Les mer om gjenåpningen av kaffebaren.

Les mer:

God jul fra CC Gjøvik_w5

Julelivet på CC Gjøvik er i gang og senterets ansatte elsker tiden på året når de kan pynte butikken til jul og hjelpe kundene med å finne de perfekte julegavene. Les mer.

God jul fra CC Gjøvik_w7

CC Gjøvik er opptatt av at julen skal handle om glede, raushet og medmenneskelighet. Senteret er julepyntet og alt er lagt til rette at gaveønsker skal bli oppfylt, familiehjelp

skal bli gitt i julegryta og hilsener har blitt gitt til håp og glede for alvorlig syke. Les mer.

God jul fra CC Gjøvik_w9

Vi bryr oss og gjør det vi kan for å gi deg en trygg og god handleopplevelse. Sikkerheten for våre kunder og ansatte er veldig viktig for oss. Les mer om smittevern på CC Gjøvik her.

God jul fra CC Gjøvik_w10

Vi ønsker å gi våre medlemmer ekstra fordeler i førjulstiden! Les mer her.