SENTER: GjøvikHAMAR

Juleglede, raushet og medmenneskelighet

CC Gjøvik er opptatt av at julen skal handle om glede, raushet og medmenneskelighet. Senteret er julepyntet og alt er lagt til rette at gaveønsker skal bli oppfylt, familiehjelp skal bli gitt i julegryta og hilsener har blitt gitt til håp og glede for alvorlig syke.

Ønsketreet med hjerter som gleder Gjøvik Røde Kors består av mange frivillige som hvert år gjør en stor innsats for å glede andre til jul. Ved hjelp av ønsketreet på CC Gjøvik, vil mange barn som lever under økonomisk vanskelige kår, få oppfylt et julegaveønske. Ønsketreet fylles med røde hjerte fra og med 13. november og står ved Kremmerhuset/Telia til og med 16. desember. Les mer om ønsketreet her.

JULEGRYTA GIR FAMILIEHJELP

Det er noe helt spesielt med den sorte gryta og de smilende menneskene i uniform som står på et julepyntet senter i desember. Helt frivillig står de dag etter dag i den travleste juletiden for å samle inn penger til mennesker som trenger ekstra støtte i hverdagen. I år håper de at mange vil benytte seg av digitale løsninger for å gi sin støtte, men vil være synlige på CC Gjøvik med julegryta. Frelsesarmeens julegryte vil være på plass på CC Gjøvik fra 28. november.

 

Frelsesarmeen bidrar med matutdeling, hjelper til med klær til folk som trenger, arrangerer familieverksted, har kafe Puls og andre kulturelle innslag som konserter og debatter. Alt dette blir til ved hjelp av pengene som kommer inn via julegryta.

FRETEX POP-UP BUTIKK

1. desember åpner Fretex pop-up butikk på senteret. Alle inntektene fra butikken går til Frelsesarmeens sosiale arbeid på Gjøvik. Her kan du gå på skattejakt og gjøre en hyggelig handel med mening. Se åpningstidene her.

STJERNEVEGGEN

Stjerneveggen er et samarbeid mellom CC Gjøvik og Kreftforeningen. Tidligere har besøkende hatt mulighet til å skrive en egen hilsen til noen som har vært rammet av kreft. Men i år har Kreftforeningen fått Kopperud skole, som har vært flinke til å støtte Kreftforeningen, til å skrive på stjernene med sine personlige hilsener. Dette med tanke på smittesituasjonen. Stjerneveggen settes opp fra 20. november og her kan du da lese de fine stjernene skrevet av Kopperud skole.

 

 

Les vårt julemagasin her.