SENTER: GjøvikHAMAR

I akebakken med G-Sport

Vi har testet snøsurfbrett, Snow Kick og Onefoot miniski i Hovdebakken sammen med Amund på G-Sport. Det er stort utvalg i akebrett og akeutstyr til vinteraktiviteter i butikken nå. Vi har valgt ut noe av det kuleste utstyret her.

Vi har vært med Amund på G-Sport i Hovdebakken – her har vi testet snøsurfebrett, Snow Kick og Onefoot miniski. Alt akeutstyret fikk toppscore av Amund, men ikke alt gikk like bra i bakken. Sjekk her hvordan det gikk: ake-test med G-Sport. Hele antrekket til Amund er fra G-Sport.

 

 

 

 

HER SER DU LITT AV UTVALGET TIL G-SPORT

Stiga Snowracer rattkjelke Klassisk rattkjelke med stødige bremser. Onefoot miniski Miniski med god gli til lek og triksing.
 
Stiga Snow Kick Sparkesykkel til vinteren. Morsom til lek og som transportmiddel. Frost Mini Surfer akrbrett Akebrett med håndtak for de minste barna. Gode glidefkater og lett å bære med seg.

Hamax Cfc H Jsy Snøsurfebrett med høy fartsfølelse. Plass til flere på samme brett. Akebrettet går like fort forlengs, baklengs og sidelengs. Frost Sno Formel akebrett Akebrett med ratt og gode glideevner. Solid håndbrems. Passer for barn fra 3 år og oppover.

 

Frost Sno Blade rattkjelke Rattkjelke med twintip-ski – fort fart og spenning i bakken. Gode kjøre- og svingeegenskaper. Hamax Hot Sheet akebrett Lett rumpeakebrett som glir godt. Riller på undersiden for retningsstabilitet.