SENTER: GjøvikHAMAR

Hud og hår mot vår

Det går mot vår og da er det noen hensyn man trenger å ta både for hud og hår. Kicks og Hair & There gir deg gode anbefalinger og tips.
Hud og hår mot vår-anbefalinger-3

HUD 

 

Det er snart vår og produktene vi bruker på huden vår må tilpasse. Vi har snakket med Karianne på Kicks som kommer med gode produktanbefalinger som passer for huden akkurat nå. 

 

Det er viktig å bygge opp fukten i huden og forberede den på vårsolen. Mange begynner å tenke på å finne litt lettere produkter – tenk på at du skal gi fukt og ikke fett til huden. Stikkordene for hudpleie du bør tenke på nå er fukt, glød og beskyttelse.  

 

Bruk et serum om du trenger en ekstra boost til huden og godt med fuktighetsmasker. Det er veldig viktig på denne tiden å beskytte seg mot solen, så husk produkter med solfaktor. 

 

For de som trenger mye fuktighet, men har lyst på et produkt med lett konsistens vil Karianne anbefale nyheten fra Lancomé, Hydra Zen Anti-stress glow liquid moisturizer. Denne passer også godt til voksen hud. Den kan brukes alene eller sammen med et serum. 

 

For de som ønsker mer glød anbefales Origins sin GinZing Ultra Hydrating Energy-Boosting Gel Moisturizer. Dette er en veldig god og også rimelig dagkrem. Den passer for alle fra 15 år og oppover. 

 

For både glød, beskyttelse, fuktighet og dekkevne anbefaler Karianne It Cosmetics sin CC krem på det sterkeste. Denne gir god beskyttelse med både UVA- og UVB-filter. 

Hud og hår mot vår-anbefalinger

Kicks

It Cosmetics CC+ // Lancome Hydra Zen Anti-stress glow liquid moisturizer // Origins GinZing oil free energy-boosting gel moisturizer

Hud og hår mot vår-anbefalinger-32

HÅR 

 

Vinterhåret er typisk tørt, vi omgir oss med mye tørr luft. Hair & There gir oss gode produktanbefalinger til vinterhåret som nå skal gjøres vårklart. 

 

Mange opplever småkløe i hodebunnen – derfor er det lurt å bruke en shampo for det. Dette er ikke flass, men at hodebunnen er tørr, akkurat som når vi klør på huden når den er tørr. For dette anbefaler vi shampoen Bain Riche dermo-calm fra Kérastase. 
 
For å unngå elektrisk går må vi bruke balsam og helst også hårkur en gang i uken. Velg produkter som gir mye fuktighet. Sliter du med at håret blir for tungt, finnes det gode fuktighetskurer for fint hår. Vi anbefaler produkter som Fondant Desité og Fusio-Dose fra Kérastase. 
 
Hair & There sin absolutte favoritt til håret nå er Nectar Thermique fra Kérastase. Dette er en leave-in kur som gir fuktighet, reduserer frizz og er varmebeskyttende. Perfekt for statisk vinterhår og den lukter i tillegg helt fantastisk. 

Hud og hår mot vår-anbefalinger2

Hair & There

Kérastase Fondant Densité // Kérastase Nectar Thermique // Kérastase Bain Riche Dermo-Calm // Kérastase Fusio-Dose