SENTER: GjøvikHAMAR

God smak på CC Gjøvik.

Uansett om du er småsulten eller veldig sulten, CC Gjøvik har utvalget. Om du bare har lyst på en kaffekopp, en is, en enkel lunsj på farten eller om du vil sitte ned og kose deg med en god middag så har spisestedene på CC Gjøvik det du ønsker. Fra favorittsalaten på Lasse Liten til et herlig kakestykke.

Lasse Liten

 

Lasse Liten finner du på senterets beste utsiktspost. Inne i kaféen eller på Lasses sjarmerende uteplass kan nyte gode, sunne og vellagde retter basert på det beste av sesongens råvarer. Her finner du alt fra deilige søtsaker til kaffen, brødmat i mange variasjoner, enkle småretter som supper og salater, samt flere ulike middagsretter. Lasse Liten har også en flott delikatesseavdeling hvor du finner noe for enhver smak.

Little Eataly

 

Little Eataly ønsker å gi deg en følelse av å komme til Italia i alle sanser, smaker og inntrykk. Her kan du kose deg med ekte steinovnsbakt italiensk pizza eller en kjapp espresso.

La Baguette

 

La Baguette er et lunt spisested med hovedfokus på kvalitetsbaguetter som tilberedes ferskt og raskt etter kundens ønsker. Perfekt både på farten og om du ønsker å sitte ned og ta en liten pause.

Burger King

 

Burger King er kjapp, velsmakende og enkel mat på farten. Her serveres det flammegrillede burgere med fokus på kvalitet og ferskhet.

Café Opus

 

 

Hos Café Opus får du lunsjretter og tradisjonelle middagsretter. Her kan du sitte inne i kafeen eller kose deg på den store uteplassen. Her serveres også alle barnemenyer med Kuli, is og aktivitetshefte/leke.

Mr Uy

 

Mr Uy serverer både sushi og asiatiske varmretter. Her kan du sette deg ned og kose deg med middagen i en hyggelig atmosfære, eller du kan ta med deg maten som take away.

Poco Loco

 

Poco Loco serverer meksikanske, greske og norske retter, og er opptatt av å tilby noe for enhver smak. Spisestedet er unikt for senteret vårt og er de eneste i Gjøvik som selger Gyros.

Næss Bakeri- og Kafé

 

 

Historien om Næss Hjemmebakeri startet allerede i 1966 i en enebolig på Gjøvik, fra 2001 har Gunhild og Anne Næss hatt kafédrift på CC Gjøvik. Næss Bakeri- og Kafé er et sted for kos og hygge, her skal du bli møtt med et smil, enten du vil nyte bakervarer og mat i kaféen eller ta med hjem.

Krutt Espressobar

 

Krutt Espressobar serverer kaffe med fagkunnskap og kjærlighet, i en lun og god atmosfære. Hos Krutt får du også flere ulike lunsjretter hver dag.

Funky Frozen Yoghurt

 

Funky Frozen Yoghurt kan friste med lekker yoghurtis i mange ulike smaker som er 100% organisk og glutenfri. Sammen med et stort utvalg i topping til isen blir dette en helt ypperlig dessert. De har også sunne smoothies og fristende frappe.