SENTER: GjøvikHAMAR

Endringer for Vita

Vita på CC Gjøvik har nå fått en rekke nye merker i hyllene. Dette er en av seks butikker som nå tester ut et nytt og spennende sortiment.

Vi leser på melkoghonning.no at det jobbes med en ny strategi for Vita, hvor de titter både på posisjonering, sortiment, butikk-konsepter og digitalt sortiment. Ønsket er å styrke merkevaren og den nye strategien får vi mest sannsynlig høre mer om til våren.

Clinique sine produkter er allergitestet og 100% fri for parfyme.

De nye merkene på Vita her på CC Gjøvik er Biotherm, Clinique, Bare Minerals og The Ordinary. Du kan nok også forvente flere spennende ting i løpet av året.

Plei og styrk huden med de lekre produktene fra Biotherm.

Hilde er veldig glad for at Biotherm har dukket opp i hyllene, hennes favorittprodukter fra dette merket er Skin Oxygen-serien. Denne er spesielt god for stresset hud, som trenger litt ekstra pleie.

I butikken har de mange kunder som etterspør produkter som er allergivennlige og parfymefrie og da er Clinique-produktene midt i blinken. Bare Minerals sine produkter er basert på rene og naturlige mineraler som beskytter huden mot for tidlig aldring.

The Ordinary-serien har produkter med behandlende og korrigerende hudpleieprodukter som benytter seg av kjente, dokumenterte, effektive kliniske teknologier og ingredienser til en fornuftig og ærlig pris.

 

Hilde er veldig fornøyd med de nye produktene som har havnet i hyllene hos Vita.

Behandlende og korrigeriende hudpleieprodukter fra The Ordinary.

Bare Minerals-produktene er basert på 100 % naturlige mineraler, og de er utviklet for alle hudnyanser og hudtyper. 

 

 

 

 

* kilde melkoghonning.no