SENTER: GjøvikHAMAR

COSMOBEAUTY

Inspirasjonen til COSMOBEAUTY Mineral Sminke er hentet fra naturen, nærmere bestemt nordlyset og landskapet i den arktiske delen av Norge.

Inspirasjonskilden er ren, naturlig og vakker, bygget opp av mineraler som ikke bare er vakre i seg selv, men som også kan brukes til å forsterke mennesker naturlige skjønnhet. Selv i mørke tider klarer naturen å skinne i spektakulære farger. Som når Aurora Borealis (Nordlyset) danser på himmelen på natten. Og når lyset treffer våre spektakulære fjelltopper, så skinner den i refleksjonene fra kråkesølv og andre glinsende mineraler.

 

Med COSMOBEAUTY kan du være sikker på at vi går hele veien for å pakke produktene med alt din hud trenger for å forsterke din naturlige skjønnhet og samtidig holde den sunn og frisk.

 

Hovedingrediensene i produktene våre er Zink som roer og beskytter huden, samt Mica som tilfører glans.

COSMOBEAUTY bruker mindre partikler som er knust opptil 3 ganger mer i prosessen, dette etterlater huden glatt og produktene legger seg ikke i fine linjer. Det sørger også for at huden puster godt gjennom sminken. Alt dette gjør at den kan brukes av alle aldersgrupper.

Produktene inneholder kun naturlige tilsetningsstoffer, ingen kjemikalier eller alkohol. Alle produkter har solfaktor 15-20, og ikke et produkt er testet på dyr. 

Kilde: cosmobeauty.no