SENTER: GjøvikHAMAR

360° kickstarter året med Vibeke Klemetsen

Klar for nytt år og en frisk start med trening?

Hos 360° treningssenter blir det kickstart på det nye året med yogatime og veiledning sammen med Vibeke Klemtsen. 360° har også pusset opp og åpner ny sal med Cross-trening, så alt ligger til rette for et supert nytt treningsår.

Yogatime på 360° og veiledning med Vibeke Klemetsen blir lørdag 18. januar. Følg med her for mer info om arrangementet.

IMG_4582[1]

Vibeke Klemetsen er kjent som programleder og Yoga-profil. Hun har i over 20 år vært en av de mest etablerte Ashtanga yoga profilene i Norge. Vibeke ble nå i november autorisert eller fikk sin blessing av sin lærer for å undervise og videreføre ashtanga yoga som hun praktiserer i MySore.  

Hun har vært med å gründe og etablere klesmerket Run&Relax. Vibeke har en egen evne til å formidle yoga. Og her vil det være mulig å være både nybegynner og dreven. Hun lager en praksis som favner alle.

360 crosstrening

Nyhet! Cross-trening hos 360° treningssenter.

Nyhet hos 360°

360° har pusset opp og åpner ny sal med Cross-trening mandag 6.1 – den nye salen vil være åpen for alle mellom timene.

 

Cross-trening er effektiv høyintensitetstrening som aktiviserer store deler av kroppen på en effektiv måte. Treningen passer for alle, og du jobber i et tempo som er høyintensitet for deg og dine forutsetninger. Treningen er variert noe som øker motivasjonen og gjør den ekstra spennende.

Det er en funksjonell treningsform som kombinerer det beste av mange forskjellige treningsformer for å oppnå god helse, og en allsidig trent og sunn kropp.

Vi bruker mye variert utstyr og egen kroppsvekt. Vi trener bevegelser som gjør deg godt rustet til hverdagslivet. Du oppnår mestring, økt styrke, bevegelighet og kondisjon.

DSCF3267

Daglig leder 360° treningssenter, Monica Kvernvold.

Vi er opptatt av å ha et variert tilbud og ha trening som passer for alle uansett målsetning og ambisjoner, sier daglig leder Monica Kvernvold. Vi har medlemmer i alle aldre fra 14 år og opptil 90 år. Vi har medlemmer som trenger opptrening etter sykdom til de som er aktive utøvere, hos oss er det rom for og tilrettelagt trening for alle. Det er også viktig med restitusjon og hvile, derfor har vi investert i to flunkende nye massasjesenger som masserer deg fra topp til tå i og som er helt nydelig å unne seg i en stressende hverdag.