SENTER: GjøvikHAMAR

Ønsketreet
-Hjerter som gleder-

Gjøvik Røde Kors består av mange frivillige som hvert år gjør en stor innsats for å glede andre til jul. Ved hjelp av ønsketreet på CC Gjøvik, vil mange barn som lever under økonomisk vanskelige kår, få oppfylt et julegaveønske. 

Ønsketreet fylles med røde hjerter fra og med 13.november og står ved Kremmerhuset/Telia til og med 16.desember. 

Ønsker du å oppfylle et ønske, men av ulike grunner ikke er på senteret? Ta kontakt med Gry Merete på gry@cc.no så finner vi en løsning. 

CC Gjøvik er opptatt av at julen skal handle om glede, raushet og medmenneskelighet. Senteret er julepyntet og alt er lagt til rette at gaveønsker skal bli oppfylt. I førjulstiden samarbeider CC Gjøvik og Gjøvik Røde Kors om Ønsketreet. Ikke et helt vanlig juletre, men et tre som gleder mange hundre barn og unge som fortjener det.

Ønsketreet

 

Jula er en travel tid for Gjøvik Røde Kors. Frivillige gjør alt de kan for å hjelpe familier med lavinntekt, enslige mindreårige og de som kanskje ikke har noen å feire jul sammen med. 

 

Formålet med Ønsketreet er å glede barn som lever under økonomisk vanskelige kår. Barn skal glede seg til jul og ha forhåpninger om gaver under treet. Slik er det ikke for alle. Vi håper på mange gavmilde mennesker stikker innom CC Gjøvik i år og oppfyller mange gaveønsker. Målet er at alle ønskene skal bli oppfylt. 

 

Familiene det gjelder registrerer sitt ønske via det lokale hjelpeapparatet. 

 

Mottatte ønsker anonymiseres,skrives på et rødt hjerte og henges opp på Ønsketreet. Du som vil glede et barn tar med deg et rødt hjerte, kjøper gaven og leverer den i informasjonen på CC Gjøvik. Viktig at du leverer det røde hjertet sammen med gaven. Da sikrer vi at den kommer frem til riktig mottaker. 

 

Vi henger opp et grønt hjerte på treet for hvert oppfylte ønske. 

 

Alle gaver må være innlevert i informasjonen innen onsdag 16. desember! 

 

Ønsker du å oppfylle et ønske, men av ulike grunner ikke er på senteret? Ta kontakt med Gry Merete på gry@cc.no så finner vi en løsning. 

Single image

Gled et barn - oppfyll et julegaveønske